Förberedelserna trappas upp

Förberedelserna trappas upp

0 891

Nu är det inte många dagar innan vi äntligen får dra igång skidtävlingarna på Örebro skidstadion i Ånnaboda. Första tävlingarna (skiathlon, damer&herrar) avgörs onsdagen 28 januari.  Väderförutsättningarna har varit mycket gynnsamma den senaste tiden och det är ett riktigt vintrigt Kilsbergen som väntar såväl åkare som publik!

Fram tills dess är det mycket arbete och förberedelser som utförs längs med spår samt på och i anslutning till skidstadion. Vi uppmanar samtliga besökare i Ånnaboda att respektera avspärrningar samt vara uppmärksamma och visa hänsyn till de människor och framförallt maskiner som arbetar i området. 

Nedan återfinns några bilder från ett Ånnaboda som denna lördag bjöd på snöfall;

DSCN0051
Tv-ställningar riggas. I bakgrunden syns vinterstudion som har utsikt över hela stadion.

DSCN0038
Vallabodarna är på plats!

DSCN0036
Mycket människor och maskiner arbetar nu i spårområdet.

DSCN0028
Snökanonerna har jobbat hårt även om natursnön tillslut anlände.

DSCN0074
Det var mycket nysnö i spåret under lördagens snöfall, här ses den nya skidbron.

 

 

 

 

LIKNANDE INLÄGG

0 2130

0 1865