Förköp dina biljetter!

Förköp dina biljetter!

0 944

Nu är SM-veckan Örebro äntligen igång och på onsdag avgörs första skid-tävlingarna i Ånnaboda!

Från organisationen vi vill återigen poängtera rekommendationen att förköpa biljetter till tävlingarna.

Ticnet1

Förköp går att göra via via Ticnet och du hittar direktlänk här. Det finns även möjlighet att köpa biljetter genom Örebrokompaniet, tel 019-21 21 21. Örebrokompaniet finns i anslutning till turistbyrån i Medborgarhuset på Olof Palmes torg.

OrebrokompanietlitenDagsbiljetter kommer även kunna köpas på plats vid åskådarparkeringen i Garphyttan, kortbetalning finns men kan ta lång tid (kontanter rekommenderas).  Med förköpta biljetter kommer vägen upp till arenan alltså gå betydligt smidigare.  

Fullständigt information om priser och tider finns här.

Vi uppmanar även samtliga besökare att ta del av parkering, buss och trafikinformation som finns här.  Det kommer vara mycket trafik och människor i rörelse så var ute i god tid och respektera gällande hastigheter samt anvisningar från trafikvakter.

Välkomna till ett vintrigt Kilsbergen!

LIKNANDE INLÄGG

0 2129

0 1859